Systemen en systeemonderdelen

Systemen en systeemonderdelen

Een greep uit onze selectie systemen en systeemonderdelen.

In deze categorie treft u verschillende, vaak vast op te stellen, systeemonderdelen en accessoires voor deze apparatuur welke veelal onderdeel uitmaakt van de infrastructuur van een versterkt professioneel portofoon netwerk.

De door ons geselecteerde systemen en systeemonderdelen zijn allen van hoogwaardige, duurzame en daarmee betrouwbare kwaliteit. De selectie bestaat dan ook alleen uit systeemonderdelen van de gerenommeerde merken.

Analoog, digitaal DMR of NXDN en TETRA.

Aan de basis van deze versterkte infrastructuur staan steunzenders ook wel repeaters (PMR en DMR of NXDN) genaamd of cellen (TETRA). Portofoonpartner levert deze onderdelen voor radio-communicatienetwerken doorgaans vanuit maatwerkoplossingen. Mocht u problemen ondervinden met uw huidige portofoon netwerk dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies, veldsterkte metingen en voorstellen op maat.

Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met onze specialisten via het telefoonnummer: 0111 40 62 20.

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.