Betaalmethoden

Portofoonpartner.nl biedt u keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden:


Vooruitbetaling middels overboeking per bank.

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Wanneer u als klant kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt hierna direct inloggen in de voor u vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek tot betaling eerst naar zijn e-mail te sturen om deze vervolgens later over te maken.

Zodra de betaling is geslaagd ontvangt u hiervan een terugkoppeling. Bij een mislukte transactie wordt de betaling automatisch teruggestort.
 

iDEAL/Mister Cash internet betaal mogelijkheid.

Bij betalingen met diensten als iDeal en Mister Cash wordt u vanaf de bestelpagina automatisch doorverwezen naar de internetbankierpagina van uw bank. U kunt hier vervolgens een directe betaling voor de door u bestelde artikelen uitvoeren.Doordat wij deze betaling direct ontvangen kunnen wij de door u bestelde artikelen mits voorradig zeer snel aan de door u opgegeven adresgegevens verzenden. Betalingen middels deze online betaalmogelijkheid kunnen alleen verricht worden via de daarbij aangesloten banken.

meer informatie over betalen via iDeal.

meer informatie over betalen via Mister Cash/Bancontact.
 

Op rekening (bedrijven).

Onze policy is om de eerste 3 leveringen aan nieuwe zakelijke klanten onder vooruitbetaling te leveren, naar onze eigen inzichten kunnen wij van deze policy afwijken.

Bij betaling op rekening.

Er zijn mogelijkheden om op factuur aan bedrijven te leveren, onze standaard betaaltermijn bedraagt 14 dagen. Voor overheidsinstellingen, zorginstellingen en gemeenten is het mogelijk om op rekening te bestellen.

Voor betaling op rekening (op factuur) hebben wij van u de volgende items nodig:

  • Uittreksel van Kamer van Koophandel, niet ouder dan 3 maanden.
  • Briefhoofd met uw bedrijfsgegevens.


De genoemde prijzen in onze webwinkel portofoonpartner.nl zijn exclusief BTW vermeld, bij de eindafrekening worden verzendkosten en totale BTW bedrag automatisch opgeteld 

Nb: Onder normale omstandigheden worden orders, waarvan het totaalbedrag hoger dan € 2.000,- is, uitsluitend onder vooruitbetaling dan wel onder rembours geleverd.

Orders kunnen via portofoonpartner.nl geplaatst worden of per e-mail via: [email protected] 


Wij wijzen u op onze Algemene Voorwaarden en onze Leveringsvoorwaarden .