Over ons

Begin 2002 besluit Radio Holland Electronics om haar activiteiten, in de vorm van een regionale vestiging in de provincie Zeeland in Goes te stoppen. Dit besluit was voor toenmalig Radio Holland Electronics medewerker Luc van der Stap een impuls om de activiteiten van de regionale vestiging voort te zetten, en het nieuwe Aecom Communications werd een feit. De provinciale Zeeuwse markt hadden een duidelijke behoefte aan een lokaal steunpunt voor gespecialiseerde radiocommunicatie oplossingen en Aecom is in deze behoefte blijven voorzien.

Met de in 2002 opgerichte webshop www.radiodiscount.nl opende Aecom succesvol de weg naar landelijke service.

Aecom rekent havenbedrijven, Landelijke overheidsdiensten zoals Openbare Orde en Veiligheidsdiensten  (politie, brandweer en ambulancediensten) maar ook andere overheidsdiensten zoals vaarwaterbeheer, wegenbeheer  en lokale overheden (gemeenten) tot haar vertrouwde klanten.

Dit geldt uiteraard ook voor vele andere diensten, instanties en ondernemingen zoals ziekenhuizen, industrieën, kantoorbedrijven, banken, beveiligingsbedrijven en universiteiten en scholen evenals consumenten, watersporters, privévliegers en radiozendamateurs.

Aecom® vertegenwoordigt kennis en specialisme op het gebied van radiocommunicatie oplossingen. En levert naast gereed-producten, installatie, implementatie en onderhoud ook maatwerk oplossingen. Wij zijn hiermee uw complete partner in portofoonland. Deze conclusie heeft daarom geresulteerd in een besluit om ook onze vermaarde webwinkel radiodiscount.nl niet alleen in een nieuw jasje te steken maar ook dat wat en wie wij zijn in de naam van onze winkel door te laten klinken.

Uw Portofoon Partner.