Klantenservice

Vragen, suggesties, garantie en behandeling van een klacht.


portofoonpartner.nl is u graag van dienst bij beantwoording van uw vragen. Onze klantenservice staat gereed om u een snelle en adequate ondersteuning te bieden gedurende onze ruime openingstijden. Ons team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met de artikelen welke wij verkopen.

Heeft u een vraag of suggestie, of wilt u misschien toch een klacht bij ons melden? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0111-406220 of stuurt u een e-mail naar [email protected]

 

Telefonische bereikbaarheid.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Productinformatie, advies en verkoop 
van 08:30 tot 17:30 uur

 

0111-40 62 20

 

Financiële administratie 
10:30 tot 16:00 uur Dinsdag
10:30 tot 16:00 uur Donderdag

0111-40 62 20

 

Garantie en Garantietermijn

Aecom® leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Aecom® staat voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product naar de redelijke verwachtingen functioneert. Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk op ons rekenen!
De termijn waarvoor de garantie geldig is,

 

Ten minste 1 jaar garantie.

Aecom® geeft minimaal 1 jaar garantie op alle artikelen die u bij ons koopt. 


Fabrieksgarantie.

Aecom® geeft standaard 1 jaar garantie op alle artikelen die u bij ons koopt. Fabrikanten bieden in sommige gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

 

Reparatiekosten.

Binnen garantie
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van Aecom®.
 
Buiten garantie
Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, is het soms redelijk om (een deel van) de kosten zelf te betalen. Zijn er voor u kosten verbonden aan het oplossen van uw artikelklacht buiten garantie, dan informeren we u hier vooraf over.

Gegronde klacht
De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage en/of
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Reparatieperiode.

Vanaf het moment dat een te repareren artikel bij de servicedienst is, duurt het maximaal 30 dagen tot u uw artikel gerepareerd in huis hebt.
Als het artikel niet gerepareerd kan worden, informeren we u binnen deze periode over de verdere afhandeling.

Neem contact op
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Beste klant, Door de heersende coronacrisis kunnen bij uitlevering van bestellingen vertragingen optreden. Alle gezondheid toegewenst. Verbergen