Een professionele portofoon kopen?

Een professionele portofoon kopen?

Wanneer kiest u ervoor om een professionele portofoon te kopen? Een professionele walkie talkie is geschikt bij alle voorkomende vormen van radiocommunicatie en biedt u naast de standaard gesprekscommunicatie een tal aan extra functies. Zo bieden professionele digitale walkie talkies uw medewerkers bijvoorbeeld een verhoogde persoonlijke veiligheid door de versleuteling van gevoerde gesprekken en verzonden datapakketten.

Professionele digitale portofoons (kunnen) in het bijzonder worden toegepast door overheidsinstellingen en hulpdiensten, BOA's, de dienst stadstoezicht, handhaving, logistieke diensten, bedrijfshulpverlening (BHV), floormanagement, en hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten.

Naast professionele digitale portofoons bieden wij ook professionele analoge portofoons aan. Hierbij is er keuze uit PMR (private mobile radio, analoog vergunningsplichtig), PMR446 (analoog vergunningsvrij), DMR (digital mobile radio, digitaal vergunningsplichtig) en DPMR (digital private mobile radio, digitaal vergunningsvrij). Wij voeren de merken Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Bent u op zoek naar een bepaald type of een ander merk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij bieden zowel UHF portofoons als VHF portofoons aan.

Bent u op zoek naar een portofoon met een speciale functie of mogelijkheid? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Wij staan u graag te woord.

Advies? Bel: 0111 40 62 20

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.