Handmicrofoons voor Icom maritieme, land mobiele en luchtvaart portofoons

Handmicrofoons voor Icom maritieme, land mobiele en luchtvaart portofoons

Bent u op zoek naar de juiste handmicrofoon voor uw Icom marifoon, Icom land mobiele portofoon of Icom luchtvaart portofoon?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op deze pagina van onze webwinkel vindt u een overzicht waarbij u op basis van het Icom maritieme portofoon, land mobiele portofoon of airband portofoon, de juiste handmicrofoon voor dit apparaat.

Wij leveren handmicrofoons voor Icom hand apparatuur aan met verschillende connectoren zodat u bij ons altijd een passende handmicrofoon terug kunt vinden, ongeacht welk type Icom portofoon u ook gebruikt.

De door ons geselecteerde handmicrofoons zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Een handmicrofoon is een van de handigste portofoon accessoires. Deze portofoon accessoires kunnen eenvoudig aan uw shirt of jas worden bevestigd, zodat u kunt communiceren zonder daarbij voortdurend de portofoon vast te hoeven houden. De portofoon kan vervolgens netjes in een draagtas of zak kan worden opgeborgen of aan de broekriem kan worden gekoppeld. Dit geeft u de mogelijkheid om de radio te bedienen via de spreeksleutel zonder daarbij de gespreksknop op de portofoon te gebruiken. Door het eventueel vergrendelen van de bedienknoppen op uw portofoon, blijft u altijd op uw werkkanaal. Omdat handmicrofoons vaak dicht bij het hoofd worden gedragen, zult u merken dat ontvangen berichten via de luidspreker duidelijk te horen zijn.

Spreeksleutels zijn onder andere nuttig in industriële werkomgevingen. Door toepassing van deze accessoires zullen medewerkers efficiënter kunnen werken en zich beter kunnen concentreren op de taken die ze uitvoeren.

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.