handmicrofoons voor portofoons

handmicrofoons voor portofoons

De juiste handmicrofoon voor uw portofoon kopen?

Binnen deze categorie treft u een brede selectie van verschillende spreeksleutels van diverse fabrikanten.

We hebben ons assortiment daarbij zodanig samengesteld dat de beste spreeksleutels gecombineerd kunnen worden met de diverse portofoons uit ons assortiment.  Zo treft u verschillende speaker microfoons aan in diverse prijsklassen. Tussen de verschillende spreeksleutels is er dus altijd wel een welke binnen uw budget valt.

De verschillende merken spreeksleutels zijn ook in subcategorieën ondergebracht. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende categorieën speaker microfoons van de merken: Kenwood, Motorola, Icom, Hytera en Sepura.

Zoekt u een specifiek model speaker mike welke u niet kunt terugvinden in ons overzicht?

Zijn er vragen en heeft u advies nodig? Neem contact met ons op. 

Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Bel ons voor advies en informatie: 0111 40 62 20

Een handmicrofoon is een van de handigste portofoon accessoires. Deze portofoon accessoires kunnen eenvoudig aan uw shirt of jas worden bevestigd, zodat u kunt communiceren zonder daarbij voortdurend de portofoon vast te hoeven houden. De portofoon kan vervolgens netjes in een draagtas of zak kan worden opgeborgen of aan de broekriem kan worden gekoppeld. Dit geeft u de mogelijkheid om de radio te bedienen via de luidsprekermicrofoon zonder daarbij de gespreksknop op de portofoon te gebruiken. Door het eventueel vergrendelen van de bedienknoppen op uw portofoon, blijft u altijd op uw werkkanaal. Omdat spreeksleutels vaak dicht bij het hoofd worden gedragen, zult u merken dat ontvangen berichten via de luidspreker duidelijk te horen zijn.

handmicrofoons zijn onder andere nuttig in industriële werkomgevingen. Door toepassing van deze accessoires zullen medewerkers efficiënter kunnen werken en zich beter kunnen concentreren op de taken die ze uitvoeren.

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.