Alleen luister headsets - Listen-only headsets

Alleen luister headsets - Listen-only headsets

Eukay EU-K06-J25

€8,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset earhanger model met 2,5 mm jack.

Eukay EU-K06-J35

€8,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset earhanger model met 3,5 mm jack.

Eukay EU-P08-J25

€15,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset D-shape model met 2,5 mm jack.

Eukay EU-XCET-L35

€22,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset eartube model met 3,5 mm jack.

Eukay EU-P08-J35

€15,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset D-shape model met 3,5 mm jack. (Slechts te koop zo lang de voorraad strekt).

Eukay EU-XCET-L25

€22,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset eartube model met 2,5 mm jack.

Op zoek naar een betrouwbare alleen luister headset voor op uw spreeksleutel? Zoek dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres.

De listen only headsets kunnen niet alleen gekoppeld worden op handmicrofoons maar in sommige gevallen ook direct op de portofoon. Luister sets met een 3.5 mm jack kunnen bijv. direct gekoppeld worden op Motorola portofoons met M1 connector, zoals: de Motorola DP1400, DP1600, GP300 & CP040. Ook kunnen luister oortjes met 3.5 mm jack direct gekoppeld worden op Hytera portofoons met H1 connector, zoals bijvoorbeeld.: de Hytera Power446, Hytera TC-610 & PD505. Listen only oortjes met 2.5 mm jack kunnen bijv. direct gekoppeld worden op Kenwood portofoons met K1 connector zoals: de Kenwood TK-3401D, TK-3501E en de overige TK-**** modellen en sommige NX-**** portofoons.

We verkopen met name luister sets van het merk Eukay. De producten van het merk Eukay zijn allen van een hoogwaardige, professionele kwaliteit. Dit merk heeft met haar producten als portofoon headsets, luister sets en onderdelen voor deze audio-accessoires binnen de Benelux een zeer goede naam opgebouwd.

Eukay portofoon oortjes zijn zeer gewild bij onder meer OVV diensten (Politie, Brandweer & Ambulancediensten), Beveiligingsmedewerkers en BOA's.

We bieden verschillende modellen listen only portofoon headsets aan, zodat wij aan iedere wens tegemoet kunnen komen. De modellen zijn simpelweg onder te verdelen in vier types: oorhaak (earhook) headsets, D-shape (earloop) headsets, earplug (earbud) headsets, ook wel earbud oortjes of walkman oortjes genoemd, en eartube (air tube) headsets, ook wel beveiliging- of security oortjes genoemd.

Staat het type listen-only headset waar u naar op zoek bent er niet bij? Of bent u op zoek naar een originele luister set van Motorola, Hytera of Kenwood? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.