Luistersets te koppelen op luidspreker microfoons

Luistersets te koppelen op luidspreker microfoons

Hytera ES-01 portofoon oortje Earbud

€8,00Excl. btw

Hytera ES-01 portofoonoortje met 3.5 mm plug voor aansluiting op de speaker-mic

Eukay EU-K06-J35

€8,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset earhanger model met 3,5 mm jack.

Eukay EU-K06-J25

€8,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset earhanger model met 2,5 mm jack.

Hytera ES-02 listen-only portofoon oortje

€16,00Excl. btw

Hytera luisterset, portofoonoortje model met akoestische luchtslang de 3.5 mm plug zorgt voor een passende aansluiting op speaker-mics

Eukay EU-XCET-L35

€22,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset eartube model met 3,5 mm jack.

Eukay EU-XCET-L25

€22,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset eartube model met 2,5 mm jack.

Eukay EU-P08-J25

€15,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset D-shape model met 2,5 mm jack.

Eukay EU-P08-J35

€15,00Excl. btw

Eukay listen-only portofoonheadset D-shape model met 3,5 mm jack. (Slechts te koop zo lang de voorraad strekt).

Op zoek naar een listen-only / alleen luisteren headset voor op uw speaker mic / luidspreker microfoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De listen only headsets kunnen niet alleen gekoppeld worden op hand mic's, maar in sommige gevallen kunnen ze ook direct op de portofoon worden gekoppeld. Luistersets met een 3,5 mm jack kunnen bijv. direct gekoppeld worden op Motorola portofoons met M1 connector, zoals: de Motorola DP1400, DP1600, GP300 & CP040. Ook kunnen luister oortjes met 3,5 mm jack direct gekoppeld worden op Hytera portofoons met H1 connector, zoals bijv.: de Hytera Power446, Hytera TC-610 & PD505. Listen only oortjes met 2,5 mm jack kunnen bijv. direct gekoppeld worden op Kenwood portofoons met K1 connector zoals: de Kenwood TK-3401D, TK-3501E en de overige TK-**** modellen.

Wij verkopen met name listen-only headsets van het merk Eukay. Eukay is kwalitatief een zeer goed merk in portofoon headsets en heeft binnen de Benelux een goede naam opgebouwd.

Eukay portofoon oortjes zijn zeer gewild bij onder meer OVV diensten (politie, brandweer & ambulancediensten), beveiligingsmedewerkers en BOA's.

Wij bieden verschillende modellen listen only portofoon headsets aan, zodat wij aan iedere voorkeur tegemoet kunnen komen. De modellen zijn simpelweg onder te verdelen in vier types: oorhaak (earhook) headsets, D-shape (earloop) headsets, earplug (earbud) headsets, ook wel earbud oortjes of walkmanoortjes genoemd, en eartube (air tube) headsets, ook wel beveiligings- of security oortjes genoemd.

Staat het type listen-only waar u naar op zoek bent er niet bij? Of bent u op zoek naar een originele luisterset van Motorola, Hytera of Kenwood? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.