Portofoon headsets met K4 connector voor Kenwood PKT-23E portofoons

Portofoon headsets met K4 connector voor Kenwood PKT-23E portofoons

Eukay EU-P0802S-K4

€22,00Excl. btw

Eukay 1-draads portofoon headset D-shape model met K4 connector.

Eukay EU-K0502C-K4

€16,25Excl. btw

Eukay 1-draads portofoon headset earhanger model met K4 connector.

Eukay EU-XSE2W-K4

€40,00Excl. btw

Eukay 2-draads portofoon headset eartube model met K4 connector.

Kenwood KHS-34

€27,99Excl. btw

Kenwood 1-draads portofoon headset earhanger model met K4 connector.

Kenwood KHS-33

€25,99Excl. btw

Kenwood portofoon headset earplug model met oortje en PTT-knop inline. Met K4 connector.

In deze categorie vind u portofoon headsets welke bedoelt zijn voor toepassing op de compact uitgevoerde Kenwood portofoon modellen van het type PKT-23E.

Portofoon oortjes Kenwood PKT-23E.

De portofoon oortjes in deze categorie zijn uitgevoerd met de voor de Kenwood PKT-23E bestemde 1-pins audio-accessoire connector aansluiting.

Het door ons geselecteerde assortiment portofoon headsets bestaat uit portofoon oortjes van de originele fabrikant van de portofoon welke daar waar mogelijk is aangevuld met portofoon headsets vanuit de range kwaliteitsproducten van het merk Eukay.

De selectie aan portofoon oortjes voor de Kenwood PKT-23E portofoon is van een professionele kwaliteit en worden u aangeboden tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij samenstelling van het assortiment portofoon headsets houden we rekening met de verschillende draagvormen van het luisterdeel van het portofoon oortje. Zo komt u waarschijnlijk altijd de portofoon headset welke aansluit op uw wensen tegen.

De Kenwood PKT-23E is door zijn compacte uitvoering een gewilde portofoon in horeca en retail. Ons assortiment portofoon headsets bestaat daarom voornamelijk uit headsets waarbij het oortje tijdens werkzaamheden stabiel op het oor blijven zitten.

Voor vragen over de verschillende types oortjes en eventueel advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Bel: 0111 40 62 20 

Ons assortiment portofoon headsets.

Als specialist in portofoons leveren we diverse accessoires voor de portofoons, waaronder professionele portofoon headsets. Ons assortiment is bestaat uit de beste keus aan portofoon oortjes welke compatibel zijn met diverse portofoonmodellen in ons assortiment. Zo zult u bij ons portofoon headsets vinden in verschillende prijsklassen. U kunt zo altijd het juiste portofoon oortje passend aansluitend op uw budget vinden.