Portofoon Headsets

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende categorieën portofoon (walkie talkie) headsets binnen ons assortiment.

Verschillende varianten portofoon headsets voor uiteenlopende beroepsgroepen.

We hebben een breed assortiment portofoon oortjes, geschikt voor bijvoorbeeld security, politie, brandweer, beveiliging of surveillance doeleinden. 

Er is keuze uit een breed assortiment met verschillende modellen, zoals oorhaak / earhook headsets, D-shape / earloop headsets, eartube / airtube headsets (oortjes met luchtslangetje, ook wel beveiligings oortje / security headset genoemd) en earplug / earbud headsets (headset met walkmanoortje). portofoonpartner.nl levert portofoon headsets aan van de merken Motorola, Hytera, Kenwood en Eukay.

Portofoon oortjes en listen only headsets van het merk Eukay zijn beschikbaar voor portofoons van verschillende merken zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Sepura. Ook verkopen wij losse onderdelen van Eukay portofoon headsets.

Bel voor informatie of advies over de door ons geleverde portofoon headsets: 0111 40 62 20

Ons assortiment portofoon headsets.

Als specialist in portofoons leveren we diverse accessoires voor de portofoons, waaronder professionele portofoon headsets. Ons assortiment is bestaat uit de beste keus aan portofoon oortjes welke compatibel zijn met diverse portofoonmodellen in ons assortiment. Zo zult u bij ons portofoon headsets vinden in verschillende prijsklassen. U kunt zo altijd het juiste portofoon oortje passend aansluitend op uw budget vinden.

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.