Motorola XT180 vergunningsvrije portofoonset (duopack)
Aanbieding

Motorola XT180 vergunningsvrije portofoonset (duopack)

€107,12 €81,50 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
De Motorola XT180 is een vergunningsvrije portofoon welke geschikt is voor zowel particuliere als commercieel gebruik. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola XT180 is een vergunningsvrije portofoon die geschikt is voor zowel particuliere als commerciële omgevingen. De portofoon heeft een communicatiebereik van maximaal 8km en wordt standaard geleverd als twin pack met oplader.

Heldere communicatie met vergunningsvrije portofoon.

De Motorola XT180 is de opvolger van de XBT446 en de ideale portofoon voor in uw winkel, op scholen, tijdens evenementen of in warenhuizen. Het voordeel van deze portofoon is dat deze vergunningsvrij is. U kunt het toestel dus altijd en overal gebruiken. De Motorola XT180 blinkt uit in heldere communicatie, zowel bij ontvangst als bij zelf spreken.

Groot communicatiebereik.

Deze portofoon van Motorola heeft een groot communicatiebereik. Het maximale bereik van dit toestel is 8 kilometer in open veld. Daarbij bent u afhankelijk van de weersomstandigheden.

Handsfree communicatie in uiteenlopende omgevingen.

De Motorola XT180 portofoon kan gekoppeld worden aan een headset en vervolgens kunt u via de 'Voice Activated Mode' handsfree communiceren met collega's. Vanwege het robuuste design is deze portofoon perfect geschikt voor uiteenlopende omgevingen. De XT180 kunt u gebruiken op de winkelvloer, maar ook in de bouw of op scholen.
Eenvoudige bediening</strong><br /><span>De XT180 blinkt uit in eenvoudige bediening. De portofoon beschikt over een Push-to-talk functie waarmee u met &eacute;&eacute;n druk op de knop kunt communiceren met collega's. Ook het instellen van een andere beltoon of het kiezen van een communicatiekanaal is mogelijk met slechts enkele handelingen.

* Een vergunningsvrije portofoon is niet per definitie een geschikte BHV portofoon. Laat u daarom adviseren!

Tags