Motorola SL4000 digitale portofoon DMR MOTOTRBO GSM style
Aanbieding

Motorola SL4000 digitale portofoon DMR MOTOTRBO GSM style

€725,00 €652,50 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 3 tot 5 werkdagen.
digitale MOTOTRBO portofoon in slanke, compacte uitvoering. Deze portofoon heeft veel weg van een GSM telefoon. De portofoon is voorzien van 1000 kanalen, een groot display en voorprogrammeerbare functietoetsen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 3 tot 5 werkdagen.
De Motorola SL4000 digitale portofoon is de nieuwste telg in de serie MOTOTRBO van fabrikant Motorola.
De Motorola SL4000 heeft de slanke en compacte vormen van een GSM telefoon, het betreft hier echter een professionele digitale UHF portofoon.
Dit geavanceerde model speelt in op de behoefte aan compacte radio-communicatieoplossingen in professionele bedrijfsomgevingen. De SL4000 is de oplossing voor retail, horeca en zakelijke kantooromgevingen.
Met behulp van de MOTOTRBO digitale repeater is het zend/ontvangstbereik van deze digitale portofoons binnen uw netwerk uit te breiden.

De Motorola SL4000 is een professionele, digitale portofoon toepasbaar binnen reeds bestaande Motorola MOTOTRBO DMR netwerken. Deze digitale portofoon beschikt over een groot display voorzien van lichtsensoren waarmee het display zich automatisch aanpast aan de omgeving en daardoor uitstekende afleesbaar is.

Een uitgebreid toetsenbord maakt het bijzonder geschikt voor het versturen van tekstberichten, wanneer spraak even niet wordt gewenst. De ingebouwde bluetooth module maakt de vernieuwing in portofoonland compleet!

De voordelen Motorola MOTOTRBO Digitale radio (DMR): Time Division Multiple Access (TDMA) technologie verdubbelt de kanaalcapaciteit