Motorola DP4801 EX digitale portofoon DMR MOTOTRBO ATEX GPS
Aanbieding

Motorola DP4801 EX digitale portofoon DMR MOTOTRBO ATEX GPS

€1.566,95 incl. btw €1.295,00 excl. btw€1.721,95 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DP4801 EX digitale portofoon in explosieveilige DMR uitvoering, een digitale portofoon uit de populaire Motorola MOTOTRBO range. In zowel VHF als ook in UHF uitvoering leverbaar. ...Meer informatie
  • Veilig winkelen

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL
  • Bank transfer

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola EX portofoons zijn uitermate geschikt voor toepassing als SOLAS portofoon!

De Motorola DP4801 Ex digitale DMR ATEX portofoon, is een veelzijdige, explosieveilige aanvulling op de serie van Motorola MOTOTRBO DMR digitale portofoons.

De Motorola DP4801 EX digitale portofoon beschikt over de beste audio in zijn klasse, waarbij het volume van de portofoon automatisch wordt aangepast, afhankelijk van de mate van luidruchtigheid van uw werkomgeving.

Het robuuste ontwerp van deze digitale portofoon, beschermt tegen wind en stof en overleeft met gemak een onderdompeling in maximaal een meter water, gedurende maximaal 30 minuten, wat resulteert in een duurzame portofoon welke bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Met ingebouwde encryptie voor meer veiligheid en privacy, zend interrupt zodat u een gesprek kunt onderbreken indien er vitale informatie doorgegeven moet worden tevens bezit de portofoon een noodknop functie die kan worden geprogrammeerd om een waarschuwing te sturen naar een collega of dispatch afdeling.

U kunt er op vertrouwen op deze dat u altijd kunt blijven communiceren op een veilige manier.

De Motorola DP4801EX beschikt over geintegreerde GPS voor geavanceerde aansluitmogelijkheden en functies.

De DP4801 Ex ATEX DMR digitale portofoon beschikt over een full keypad en een display, waardoor deze digitale portofoon makkelijk te gebruiken is voor het uitwisselen van berichten, juist daar in die bedrijfskritische gevallen waar extra informatie als tekst gewenst is.

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom