Motorola DP4401 EX digitale ATEX portofoon DMR MOTOTRBO GPS
Aanbieding

Motorola DP4401 EX digitale ATEX portofoon DMR MOTOTRBO GPS

€1.270,50 incl. btw €1.050,00 excl. btw€1.400,50 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DP4401EX digitale explosieveilige ATEX portofoon voorzien van GPS functie. Deze digitale portofoon is onderdeel van de MOTOTRBO serie DMR portofoons. Zowel in VHF als ook in UHF uitvoering leverbaar. ...Meer informatie
  • Veilig winkelen

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL
  • Bank transfer

Productomschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola EX portofoons zijn uitermate geschikt voor toepassing als SOLAS portofoon!

Motorola DP4401 Ex digitale DMR ATEX portofoon, is een explosieveilige portofoon en veelzijdige aanvulling op de MOTOTRBO DP-serie van Motorola digitale portofoons.

De Motorola DP4401EX digitale portofoons beschikken over de beste audio in zijn klasse. De DP4401 EX past het volume automatisch aan, afhankelijk van de luidruchtigheid van uw werkomgeving.Het robuuste ontwerp van de Motorola DP4401 EX portofoon is beschermt tegen wind en stof en overleeft met gemak een onderdompeling in maximaal een meter water gedurende maximaal 30 minuten, wat resulteert in een taaie portofoon die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Met de ingebouwde encryptie voor meer veiligheid en privacy, zend interrupt functie zodat u een gesprek kunt onderbreken en een noodknop functie welke op zo'n wijze geprogrammeerd kan worden dat waarschuwingen alleen naar specifieke personen of afdelingen verzonden worden. Op deze wijze kunt u er op vertrouwen op met deze portofoon altijd op een veilige manier kunt blijven communiceren.

De Motorola DP4401EX beschikt over geintegreerde GPS voor geavanceerde aansluitmogelijkheden en functies.

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom