Motorola DP2600E digitale portofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF
Aanbieding

Motorola DP2600E digitale portofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF

MDH02JDH9VA1AN
€713,90 incl. btw €590,00 excl. btw€699,20 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Compact en robuust uitgevoerde Motorola DP2600E digitale DMR portofoon MOTOTRBO met 2 regel display en menutoetsen, deze portofoon is zowel in VHF als UHF versie verkrijgbaar. De DP2600E beschikt over 4 programmeerbare functietoetsen. ...Meer informatie
1 voor €531,00 p/stuk, dus 10% extra op aanbieding!
  • Veilig winkelen

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL
  • Bank transfer

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Artikelnummer:MDH02JDH9VA1AN
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola DP2600E digitale DMR portofoon MOTOTRBO is een uitmuntende aanvulling op de MOTOTRBO DP-portofoon serie van Motorola.

De Motorola DP2600E digitale portofoon beschikt over een behuizing welke robuust is uitgevoerd en voldoet aan de IP67 classificering betreffende bescherming tegen stof en water. 

De MOTOTRBO DP2600E DMR portofoons zijn verkrijgbaar in zowel UHF als ook in VHF configuratie en beschikken over 128 gesprekskanalen met kanaal scan functie die er voor zorgt dat u nooit meer een oproep hoeft missen.

Met spraakgestuurd zenden (VOX) en intelligente audio welke automatisch de achtergrondruis compenseert, biedt deze Motorola digitale portofoon de meest optimale digitale audio kwaliteit en overeenkomstig gebruiksgemak.

De drie kleuren LED geeft de portofoongebruiker een directe visuele indicatie van de operationele status. Aan de 2 programmeerbare functietoetsen kunt u regelmatig gebruikte functies toewijzen.

Deze digitale MOTOTRBO portofoon beschikt ook over een snel en eenvoudig toe te passen groeps, individuele en allen -oproep mogelijkheden, PPT-ID (push to talk ID) en remote monitor en dit alles in een praktisch en compact design.

De portofoon is uitbreidbaar met apart aan te schaffen software licenties, waarmee de extra functies van de portofoon benut kunnen worden. De MOTOTRBO DP2600E digitale portofoon is voorzien van een enkelvoudige lader, dust cover, 2. Riemclip, antenne, batterij en documentatie.

En niet het minst belangrijke:
De DP2600E DMR digitale portofoon is ook analoog toepasbaar, dat wil zeggen:
Deze portofoons kunnen zowel bestaande analoge portofoonnetwerken worden geimplementeerd als ook in toekomstige digitale portofoon netwerken!

U kunt er uiteraard ook voor kiezen direct een geheel digitaal netwerk in te richten!
Of u nu dus kiest om nog even te wachten met een nieuwe digitale infrastructuur maar wel al op de toekomst voorbereid wilt zijn, is de MOTOTRBO oplossing van Motorola ideaal: U kunt er direct al gebruik van maken, in uw bestaande analoge netwerk.

De DP2600E is uitgerust met display en menu keypad.