Motorola DP2400E digitale DMR portofoon MOTOTRBO VHF - UHF
Aanbieding

Motorola DP2400E digitale DMR portofoon MOTOTRBO VHF - UHF

MDH02JDC9VA1AN
€592,90 incl. btw €490,00 excl. btw€490,00 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DP2400E digitale DMR portofoon MOTOTRBO in VHF en UHF uitvoering verkrijgbaar. Deze portofoon kan uitstekend binnen bestaande analoge portofoon-netten worden geïmplementeerd. Zo kunt u gefaseerd overstappen naar een digitaal portofoonnetwerk. ...Meer informatie
1 voor €441,00 p/stuk, dus 10% extra op aanbieding!

Productomschrijving

  • Merk:Motorola
  • Artikelnummer:MDH02JDC9VA1AN
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola DP2400E digitale portofoon MOTOTRBO DMR is een uitstekende aanvulling op de DP-serie portofoons.
De Motorola DP2400E portofoon is IP67 uitgevoerd.

Deze digitale Motorola portofoon is robuust en door deze IP67 classificering beschermd tegen stof en water. 

De MOTOTRBO DP2400E DMR portofoon is verkrijgbaar in zowel VHF als ook in UHF uitvoering en beschikt over 16 kanalen met een kanaal scan functie die er voor zorgt dat u nooit een oproep hoeft missen.

Met spraakgestuurd zenden (VOX) en de intelligente audio die automatisch achtergrondruis compenseert, biedt deze digitale portofoon, de beste digitale audio kwaliteit en gebruiksgemak.

De 3 kleuren LED geeft de portofoongebruiker een snelle visuele indicatie van de operationele status. Aan de 2 programmeerbare functietoetsen kunt u regelmatig benutte functies toewijzen.

Deze Motorola digitale portofoon beschikt ook over snelle en eenvoudig toepasbare groeps, individuele en allen -oproep mogelijkheden, PPT-ID (push to talk ID) en remote monitor in een functioneel en compact design.

De portofoon is uitbreidbaar met apart aan te schaffen software licenties welke extra functies omvatten. De MOTOTRBO DP2400E digitale portofoon is voorzien van een enkelvoudige lader, dust cover, 2. Riemclip, antenne, batterij en handleiding.

En niet het minst belangrijke:
Zowel de DP2400E als de DP2600E MOTOTRBO portofoon zijn beiden analoog toe te passen, dit wil zeggen: De Motorola DP2400E / DP2600E portofoons kunnen zowel in bestaande analoge portofoonnetwerken als in toekomstige digitale portofoon netwerken gebruikt worden!

U kunt er uiteraard ook voor kiezen direct een geheel digitaal netwerk in te richten!

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom