Motorola DP1400 digitale-analoge portofoon VHF - UHF

Motorola DP1400 digitale-analoge portofoon VHF - UHF

MDH01JDC9JC2AN
€250,00 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DP1400 portofoon in analoge of digitale uitvoering als ook in VHF of UHF uitvoering verkrijgbaar.
Ook in digitale uitvoering voor een zeer aantrekkelijke actieprijs leverbaar. Maak uw keuze en pak uw voordeel via onderstaande opties. ...Meer informatie
1 voor €225,00 p/stuk, dus 10% extra op aanbieding!
  • Veilig winkelen

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL
  • Bank transfer

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Artikelnummer:MDH01JDC9JC2AN
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

De Motorola DP1400 (met digitale DMR upgrade mogelijkheid) is het nieuwste entry model in het digitale MOTOTRBO scala van Motorola portofoons. De DP1400 is een opvolger van de populaire Motorola CP040.

De DP1400 genereert een glasheldere communicatie, heeft een robuust ontwerp, en functies zoals: 16 kanalen, 9 uur levensduur van de batterij en maar liefst 11.5 uur bij gebruik van digitale communicatie.

Dit alles maakt de DP1400 tot een geweldige waarde digitale voor dagelijks gebruikDit model is voorzien van digitale communicatie, maar kan worden gebruikt met bestaande analoge portofoons en portofoon systemen, waardoor het een zeer kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven die van plan zijn om hun portofoon systeem in de toekomst up te graden van analoog naar digitaal.

De DP1400 (met digitale DMR upgrade mogelijkheid) is beschikbaar in de VHF of UHF en omvat een drie kleuren LED voor snelle en duidelijke visuele feedback over de bedrijfstoestand van de portofoon.
Een geavanceerd systeem voor noodoproepen helpt om de veiligheid van gebruikers te waarborgen en zijn stem activatie (VOX) systeem maakt het mogelijk om de portofoon handsfree te gebruiken. Een elegant channel scanning systeem zorgt ervoor dat er geen gesprek wordt gemist, daarnaast is de portofoon gecertificeerd (MilStd 810) om te kunnen werken onder zware omstandigheden.

Deze portofoon heeft alle features die voldoen voor de meeste gebruikers. Het gebruiksgemak en robuuste ontwerp maken het de DP1400 tot een ideale keuze voor de meeste mensen, onder de meeste omstandigheden.

Let op: Naast beschikbaarheid van de DP1400 in VHF en UHF frequentieband, is de DP1400 (UHF en VHF modellen) te upgraden naar een volwaardig DMR model. Deze upgrade is altijd (ook naderhand door aanschaf licentie) mogelijk!

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom