Motorola DM2600 digitale mobilofoon DMR MOTOTRBO met display VHF-UHF

Motorola DM2600 digitale mobilofoon DMR MOTOTRBO met display VHF-UHF

€450,00 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DM2600 digitale mobilofoon DMR MOTOTRBO in zowel analoge als in digitale modus toe te passen. leverbaar in VHF en UHF variant. Deze mobilofoons beschikken over een duidelijk afleesbaar alfanumeriek display. ...Meer informatie
  • Veilig winkelen

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL
  • Bank transfer

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
De Motorola DM2600 digitale mobilofoons tonen u de kracht van digitale communicatieoplossingen.
Ondanks het feit dat de DM2600 mobilofoon compact is uitgevoerd betreft het hier een krachtige en volledige mobilofoon.
Als onderdeel van de MOTOTRBO serie biedt deze mobilofoon het dubbele aantal gesprekskanalen en intelligente audiomogelijkheden.
De mobilofoon stelt het geluidsvolume bij aan de hand van de hoeveelheid gemeten omgevingsgeluid, waardoor de chauffeur het volume niet meer hoeft aan te passen.

De DM2600 mobilofoon is volledig compatibel met overige MOTOTRBO netwerkonderdelen. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van deze mobilofoon binnen de verschillende netwerkconfiguraties van MOTOTRBO.

De mobilofoon beschikt verder over een duidelijk afleesbaar alfanumeriek display, waarop de caller ID, het kanaalkeuzenummer en de contacten afleesbaar zijn.

Omdat de DM2600 zowel analoog als digitaal is, beschikt u over de voordelen van moderne technieken en tevens de compatibiliteit met huidige communicatienetwerk.

Deze mobilofoon heeft een 'Over the Air Programming'-mogelijkheid. Daarmee kunt u via een draadloze verbinding tot 5000 radio herconfigureren.

De DM2600 beschikt tevens over ingebouwde encryptie, zodat de veiligheid is gewaarborgd.
Ten slotte is de DP2600 IP54 gekeurd is. Dat houdt in dat het toestel stofvrij en spatwaterbestendig is.