Motorola DM1400 mobilofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF

Motorola DM1400 mobilofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF

€300,00 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola DM1400 analoge mobilofoon (exclusief de digitale licentie), numeriek display en heldere audio. De Motorola DM1400 mobilofoon biedt u als gebruiker een kristalheldere communicatie. Deze mobilofoons zijn zowel in UHF als ook in VHF uitvoering ... ...Meer informatie
  • Veilig winkelen

  • iDEAL
  • Bank transfer
  • Bancontact / Mister Cash

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
De Motorola DM1400 mobilofoon biedt u als gebruiker een kristalheldere communicatie.

De MOTOTRBO DM1400 mobilofoon is perfect toegesneden op chauffeurs.
Of het nu een vrachtwagenchauffeur, machinist of trambestuurder is, met de DM1400 mobilofoon van Motorola kan elke bestuurder kristalhelder communiceren, zonder zich druk te hoeven maken om het bedienen van de toetsen.

Deze Motorola mobilofoon is zowel analoog als digitaal toe te passen. Het momenteel door u geselecteerde model DM1400 mobilofoon is analoog uitgevoerd. Voor de digitale uitvoering van deze mobilofoon klikt u hier. en biedt alle voordelen van de hedendaagse technieken.
Zo zijn gevoerde gesprekken zeer duidelijk verstaanbaar en mag het bereik indrukwekkend genoemd worden. Daarnaast is de Motorola DM1400 compatibel met overige MOTOTRBO artikelen.

Het numerieke display van deze mobilofoon is duidelijk en overzichtelijk.
De Motorola DM1400 mobilofoon is in beginsel alleen analoog toepasbaar, echter door aankoop van een licentie kunt u van de DM1400 een volledig digitale DMR MOTOTRBO mobilofoon maken. Deze mobilofoon is nog steeds inzetbaar binnen een bestaand analoog netwerk.

Vervolgens kunt u dit netwerk gefaseerd uitbreiden en vervangen door toestellen welke voorzien zijn van een digitale licentie om zo uiteindelijk een volledig digitaal netwerk te beheren.

De DM1400 heeft de Transmit Interrupt Capability functionaliteit, waarmee een supervisor kan inbreken in een gesprek.
De mobilofoon heeft ook een dual capacity direct mode: 2-slots TDMA DMR-standaard waarmee je de capaciteit van je 12.5 kHz-kanaal kan verdubbelen – zonder gebruik van een repeater.

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom