Motorola CLP446 portofoonset (6 stuks) met groepslader
Aanbieding

Motorola CLP446 portofoonset (6 stuks) met groepslader

CLP0086BHLAA6ML
€1.246,30 incl. btw €1.030,00 excl. btw€1.450,00 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
Motorola vergunningsvrije portofoonset bestaand uit zes stuks CLP446 portofoons incl. headset en multilader. De CLP446 portofoon set is direct na aankoop inzetbaar. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Motorola
  • Artikelnummer:CLP0086BHLAA6ML
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

Compleet portofoon set bestaand uit 6 compacte portofoons met oortjes.

Deze portofoon set bestaat uit een combinatie van 6 stuks Motorola CLP446 portofoons met groepslader. Met deze bundel beschikt u direct over een duidelijk verstaanbaar en eenvoudig bedienbaar communicatiesysteem voor uw team. De set wordt geleverd inclusief 6 bijpassende oortjes en handige groepslader. Door toepassing van deze groepslader beschikt u over een georganiseerde laadoptie en uitgifte van uw portofoons.

De Motorola CLP446 is een compact uitgevoerde vergunningsvrije portofoon welke direct na aanschaf en het laden van de meegeleverde batterij in gebruik kan worden genomen. De Motorola CLP446 portofoon wordt standaard in combinatie met comfortabel op het oor passende headset, welke ook bij veel bewegingen stabiel op het oor blijft zitten.

impressie formaat motorola clp446

De kleine Motorola CLP446 portofoon is een communicatiemiddel welke zich uitstekend leent voor toepassing binnen retail- en horeca. Door de onopvallende, compacte en daarmee discrete en klantvriendelijke vormgeving.

Deze kleine gebruiksvriendelijke portofoon is makkelijk onder de kleding te verbergen en daarbij makkelijk bedienbaar door een grote PTT knop aan de voorzijde. Tevens zit er op de headset ook een PTT knop met microfoontje die aan de kleding geklemd kan worden. Met een gewicht van slechts 67,5 gram inclusief accu is deze portofoon een vedergewicht in haar klasse.

Bereik

Het bereik van de Motorola CLP446 portofoons varieert afhankeliijk van de omgeving waarbinnen deze word ingezet. Het bereik loopt daarbij uitéén van 800 meter tot maximaal 1 kilometer.

Deze vergunningsvrije Motorola portofoon wordt standaard geleverd met headset en beschikt over 8 kanalen.


Belangrijkste eigenschappen:


8 Kanalen met PL codes 
Extra grote zendtoets 
Smart Status indicator voor active kanaal, batterij status, ontvangen en zenden. 
Spraak menu 
Monitor en Scan modes 
Spraakgestuurde bediening (VOX) 
Batterij duur: Tot max. 14 uur 
0,5W zendvermogen 
Afmetingen: 88 x 50 x 19 mm
Gewicht: 67,5 gram inclusief standaard accu

De Motorola CLP446 portofoon wordt standaard geleverd met:

6 stuks Motorola CLP446 portofoons
6 stuks Li-Ion batterijen 
6 stuks comfortabele oortjes
1 stuks 6-vaks groepslader 

de functietoetsen van de motorola clp446


Naast standaard meegeleverde accessoires zijn onderstaande artikelen eveneens in combinatie met de Motorola CLP446 portofoon te gebruiken en bij portofoonpartner te verkrijgen:

 

download de brochure hierDownload de brochure hier