Externe luidsprekers

Externe luidsprekers

Geniet van het helder en duidelijk verstaanbaar geluid van uw mobilofoon door gebruik te maken van externe luidsprekers! Als specialist heeft Portofoonpartner voor u een selectie van alleen de beste, hoogwaardige en multifunctionele luidsprekers van topmerken zoals Motorola, Kenwood, Icom en Hytera samengesteld. Deze externe luidsprekers voor zendontvangers zijn snel leverbaar, u kunt zo vrij snel de audiokwaliteit van uw mobilofoons of vaste posten verbeteren.

Deze externe luidsprekers zorgen voor een duidelijk verstaanbaar gespreksverkeer in rumoerige omgevingen of bieden u de mogelijkheid om op grotere afstand tot de basispost gesprekken te beluisteren. De externe luidsprekers beschikken over ruisonderdrukking en gebruiken speciale algoritmen om bromgeluid, sissen, statische elektriciteit en lijnruis te verwijderen.

Weet u niet zeker welke externe luidspreker geschikt is voor uw mobilofoon of basispost?

Neem dan gerust contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Bel ons voor advies en informatie: 0111 40 62 20

Als specialist in draadloze radio-communicatie waaronder mobilofoons en vaste posten leveren we diverse accessoires voor deze communicatiemiddelen, waaronder externe speakers. Ons assortiment is bestaat uit de beste keus aan externe luidsprekers welke compatibel zijn met diverse mobilofoons in ons assortiment. Ook zult u bij ons externe luidsprekers vinden in verschillende prijsklassen. U kunt zo altijd de juiste externe speaker passend bij uw budget vinden.