Assortiment mobilofoons

Assortiment mobilofoons

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door ons aangeboden mobilofoons & accessoires. Deze mobilofoons kunnen in combinatie met de juiste randapparatuur eveneens worden ingezet als vaste post (ook wel basispost genoemd). Wij bieden zowel PMR analoge als DMR digitale mobilofoons aan. In UHF & VHF mobilofoon uitvoering. Wij leveren alleen mobilofoons van de bekende, betrouwbare merken Motorola, Hytera, Kenwood & Icom.

Onderverdeling in digitale en analoge mobilofoons.

Zowel de digitale mobilofoons of DMR mobilofoons van de merken Motorola, Kenwood en Hytera en de digitale mobilofoons NXDN van merken Kenwood en ICOM als ook de analoge mobilofoons van verschillende merken vind u terug onder de desbetreffende sub categorieën in het linkermenu.

Een analoge mobilofoon of digitale mobilofoon kopen?

Uw wilt een mobilofoon kopen, maar hierin allereerst passend geadviseerd worden? Onze specialisten zijn u graag van dienst.
 

Advies? Bel: 0111 40 62 20

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.