Portofoonaccessoires waaronder portofoon batterijen, portofoon laders en meer.

Portofoonaccessoires waaronder portofoon batterijen, portofoon laders en meer.

U bent op zoek naar een specifiek onderdeel of accessoire voor u portofoon?

Ook voor al uw portofoon accessoires bent u bij portofoonpartner.nl aan het juiste adres.
Portofoonpartner levert u een keur aan portofoon accessoires zoals:

Verschillende accessoires voor uw portofoon.

Portofoon batterijen - betrouwbare, goede portofoon accu's in verschillende uitvoeringen voor de bekende, door ons geleverde merken portofoons. 

Portofoon antennes - goed functionerende portofoon antennes toepasbaar op de bekende merken portofoons, dus portofoon antennes van een gegarandeerde kwaliteit.

Portofoon tassen - praktische professionele draagtasjes voor uw portofoon, leverbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Portofoon tasjes met riemlus of schouderriempje.

Portofoon laders - enkelvoudige snel laders en groepsladers voor de bekende merken portofoons.

en accessoires zoals speciale conditionerende laders, riemclips en meer accessoires en onderdelen voor portofoons van de Icom, Entel, Kenwood, Motorola en Hytera.

Voor advies bij aanschaf van een portofoon accessoire kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Bel ons op telefoonnummer: 0111-406220 

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.