Professionele marifoons voor de recreatieve en professionele gebruiker

Professionele marifoons voor de recreatieve en professionele gebruiker

Marifoon kopen? Bij ons vindt u zowel marifoons voor pleziervaart als beroepsvaart.

Portofoon Partner biedt u keuze uit diverse professionele marifoons. Belangrijke eigenschappen van een professionele marifoon zijn dat deze compact, eenvoudig te bedienen en waterdicht zijn. Daarnaast beschikken we ook over marifoons die blijft drijven. Wilt u een marifoon kopen, maar wenst u eerst advies over welke marifoon het beste in uw situatie past? Laat u adviseren door onze specialisten.

Portofoon Partner levert zowel UHF als VHF marifoons, en ondersteunt u ook graag bij het aanvragen van een zendvergunning, codes en frequenties programmeren en graveren of laseren van uw marifoon portofoon. Deze extra service kunt u als optie aangeven tijdens het bestelproces.

 

Inbouw marifoon

Inbouw marifoon, ook wel vast opgestelde marifoons genoemd, bieden wij aan van het merk Icom. Bent u op zoek naar een ander merk of laat u zich graag adviseren? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.
 

Marifoon portofoon

Een marifoon portofoon (ook wel maritieme portofoon genoemd) is een handheld marifoon oplossing welke als communicatiemiddel op vaarwegen wordt gebruikt. Met een maritieme walkie talkie kunt u communiceren met de sluismeester, de brugwachter en de havenmeester. Ook bij een onverhoopt ongeval kunt u andere schepen informeren. Voor het gebruiken van een marifoon portofoon gelden regels. Zo dien je te beschikken over een bedieningscertificaat en registratiebewijs.

 

Marifoon aanbieding

Portofoon partner beschikt regelmatig over een marifoon aanbieding. Zo kunt u al snel genieten van een professionele marifoon tegen een gunstig tarief. Op het moment dat er een marifoon aanbieding geldt, wordt deze bij het betreffende artikel genoemd. Hebt u een specifieke bestelling? Dan informeren wij u graag of een marifoon aanbieding van toepassing is.
 

Advies? Bel: 0111 40 62 20

 

Uw relatie in radio-communicatie.

Portofoonpartner.nl is uw specialist op het gebied van radio-communicatieapparatuur. In onze webwinkel treft u verschillende portofoons, mobilofoons, marifoons en accessoires voor deze producten. Portofoonpartner.nl levert deze betrouwbare communicatieapparatuur aan grote bedrijven en midden,-en kleinbedrijven. Met de portofoon of walkietalkie leveren wij u een betrouwbaar, robuust groeps-communicatiemiddel.

Alle door ons geselecteerde portofoons zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden toegepast binnen uiteenlopende bedrijfssectoren, dus ook voor uw bedrijf hebben wij de beste portofoon in huis. Met onze circa 20 jaar ervaring mogen we klanten in verschillende industrieën zoals de petro-chemische industrie, bulkoverslag en havendiensten maar ook beveiligingsbedrijven, buurtpreventieteams, handhavingsteams en BHV teams, scholen, ambulancediensten en rijscholen van dienst zijn. We hechten daan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de aankoop! Ook bij aanschaf van portofoons voor recreatief gebruik zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons assortiment leveren we allerhande semi-professionele portofoons en walkie talkies

Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel het juiste apparaat te vinden. De grote keuze kan het vinden van de juiste portofoon, mobilofoon of marifoon moeilijk maken. Ook voor accessoires zoals portofoon antennes, portofoon tassen, portofoon headsets, portofoon batterijen en accessoires voor mobilofoons en marifoons bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn u graag van dienst met deskundig advies en oplossingen op maat.