Icom IC-M93D EURO maritieme portofoon
Aanbieding

Icom IC-M93D EURO maritieme portofoon

€349,69 incl. btw €289,00 excl. btw€349,00 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.
De ICOM IC-M93D EURO is een compact uitgevoerde maritieme portofoons. Deze waterdichte marifoon is uitgevoerd met een helder 2,3" LCD display en blijft drijven, beschikt over een man overboord noodsignaal en meer.. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Icom
  • Levertijd:Binnen 2 tot 3 werkdagen.

Slank uitgevoerde drijvende maritieme portofoon met LCD display
Door toepassing van een extra vlakke keypad is de IC-M93D EURO met 38,5 mm 's werelds dunste, waterdichte maritieme DSC-portofoon die blijft drijven. De IC-M93D EURO ligt comfortabel in de hand wat daarmee bijdraagt aan het gebruiksgemak.

De IC-M93 EURO is uitgerust met een 5,8 cm (2,3 inch) groot dot matrix LCD display en daardoor ook bij direct zonlicht duidelijk afleesbaar. De grote kompasschermen en het grote formaat lettertype leveren alle informatie in één oogopslag.

Intuïtieve gebruikersinterface
OOk voor de gebruiker die niet bekend is met een DSC-portofoon is de IC-M93D EURO eenvoudig te gebruiken. De combinatie van vier menu toetsen zorgt voor een rechtstreekse bediening van alle functies. (DCS staat naar Nederlands vertaald voor digitale selectieve oproepen). Hiermee kunt u niet alleen een algemeen oproep uitzenden, maar ook een specifiek schip of walstation aanroepen.

GPS functie en MOB functie
De Icom IC-M93D beschikt over een ingebouwd GPS-systeem (GNSS). Bij man overboord is het mogelijk de daarvoor bestemde MOB-functie direct te actieveren. Deze MOB-functie zal vervolgens een noodsignaal over het portofoonnetwerk verzenden. Ook de Float'n Flash functie draagt bij aan de persoonlijke veiligheid van de portofoon gebruiker. Raakt de gebruiker overboord dan blijft de portofoon drijven en zal de in de marifoon geintegreerde heldere LED gaan knipperen.

Active Noise Cancelling en kanaalkeuze
Het is mogelijk om de meest gebruikte kanalen via een de Icom IC-M93D kunt u instellen wat uw meest gebruikte kanalen zijn, zodat u hier snel toegang tot heeft. Uiteraard heeft u ook toegang tot kanaal 16, het noodkanaal. De portofoon beschikt over active noise cancelling, wat ervoor zorgt dat zowel uw gesprekspartner als u zelf zo min mogelijk achtergrondruis horen. Achtergrondgeluiden worden namelijk digitaal uit de audiofragmenten gefilterd.

 

De IC-M93D EURO marifoon wordt geleverd met:

  • 1 stuks Icom IC-M93D DSC VHF maritieme portofoon
  • 1 stuks BP-285 Oplaadbare accu
  • 1 stuks BC-220 Batterijlader
  • 1 stuks FA-SC59V VHF Antenne
  • 1 stuks MB-133 Riemclip
  • 1 stuks Draagriem

 

download brochureDownload uw brochure hier