Hytera RD625 digitale repeater DMR Tier II VHF-UHF
Aanbieding

Hytera RD625 digitale repeater DMR Tier II VHF-UHF

€1.988,77 €1.575,10 Excl. btw
  • Levertijd:Binnen 6 tot 10 werkdagen.
Hytera RD625 digitale/analoge repeater DMR Tier II. Deze repeater kan zowel in analoge als ook in digitale modus worden toegepast binnen een portofoonnetwerk. De repeater leent zich door het compacte design bij uitstek voor inpandige toepassing en bi... ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Hytera
  • Levertijd:Binnen 6 tot 10 werkdagen.

Product Brochure

Hytera RD625 - DMR repeater.

Compacte Hytera DMR repeater voor wandmontage.
De Hytera RD625 is een digitale repeater welke speciaal ontwikkelt is om bij inpandige gebruik een betrouwbare dekking te bieden.
Dit geldt tevens voor toepassing van de repeater in tunnels.

De Hytera RD625 is overeenkomstig de DMR open ETSI standaard ontworpen en kan zowel in digitale als ook in analoge modus worden ingezet.

Flexibele IP netwerken
De Hytera DMR repeaters kunnen op eenvoudige wijze, middels op IP gebaseerde netwerken met verschillende locaties verbonden worden. De roaming functie wordt gebruikt om bij een uitgebreid netwerk, bestaand uit meerdere repeaters de daarbinnen opererende portofoons en mobilofoons altijd van een verbinding met een repeater te voorzien.

Connectiviteit met VoIP - PABX (private automatic branch exchanges)
De Hytera RD625 digitale repeater maakt het mogelijk om koppeling met bestaande VoIP telefoonsystemen en het DMR portofoonnetwerk tot stand te brengen. Hiermee beschikken digitale portofoongebruikers op hun beurt, over de mogelijkheid om half duplex gesprekken te voeren met medegebruikers (of klanten) op het telefoonnetwerk.

Smart Digital/Analog switch
De Hytera RD625 DMR repeater ondersteunt zowel de analoge als digitale modus in radiocommunicatie en beschikt over een zogeheten Smart Digital-Analog Switch. Hierdoor is deze repeater in staat volledig geautomatiseerd af te stemmen op de juiste modus, door op slimme wijze het binnenkomende signaal te beoordelen.

Automatische AC/DC switch
De geintegreerde voedingsbron van de RD625 wisselt automatisch van alternatieve naar directe voedingsspanning. Hiermee schakelt de repeater automatisch van zijn standaard voedingsbron naar een eigen redundante voedingsbron zoals een UPS bij stroomonderbrekingen.

Eenvoudige montage.
De RD625 kan op eenvoudige wijze aan de wand gemonteerd worden door toepassing van de optioneel leverbare wall bracket. Repeater diagnostiek en controle systeem (RDAC). Met de management software, kunt u op eenvoudige wijze de repeater op afstand monitoren en diagnostiseren.
In digitale modus beschikt u over de mogelijkheid om gevoerde gesprekken op te nemen en later af te luisteren. Dit kan uiteraard goed van pas komen bij nabootsing van scenarios en het bijhouden van logbestanden.

Compact alles in 1 design.
De RD625 combineert de zend en ontvangst componenten, voeding en (optioneel) duplex-filter