Garmin inReach Explorer+

€526,35 incl. btw €435,00 excl. btw€0,00 excl. btw
  • Levertijd:Binnen 3 tot 5 werkdagen.
Garmin's In Reach Explorer is de nieuwste telg satelliet communicator en maakt gebruik van wereldwijde satelliet dekking van Iridium, two-way messaging, en locatie trekking over hele wereld. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Garmin
  • Levertijd:Binnen 3 tot 5 werkdagen.

100% wereldwijde dekking via de Iridium satellietnetwerk, maakt 2-weg communicatie via sms (tekstberichten) overal ter wereld mogelijk. 

  • Verzenden van interactieve SOS-berichten naar GEOS (het 24/7 Search & Rescue controlecentrum)
  • Volg en deel uw locatie met vrienden en familie
  • Mogelijkheid om te koppelen met smartphones via de gratis Earthmate app voor toegang tot downloadbare kaarten, luchtkaarten in kleur en meer.
  • Het inReach Explorer+ toestel voegt voorgeladen OpenStreetMap-kaarten toe met GPS-navigatie op het scherm plus een ingebouwd digitaal kompas, barometrische hoogtemeter en versnellingsmeter.

Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kan de Garmin InReach Explorer + altijd en overal ter wereld worden ingezet voor het uitwisselen van tekstberichten, zowel naar mobiele nummers als e-mailadressen, dit terwijl u de GPS functie gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op social media posten en met andere in Reach toestellen communiceren tijdens uw avontuur.

 

Algemeen:

Afmetingen: 6.8 x 16.4 x 3.8 cm incl. keypad en SOS knop
Scherm formaat: 3.5 x 4.7 cm; diagonaal 5.9 cm
Scherm Resolutie: 200 x 265 pixels
Scherm type: kleuren TFT
Gewicht: 213.0 gram

Standaard IPX7 (stof en waterdicht)
Geheugen: 2 GB
Hooggevoelige ontvanger
Laadinterface: USB

inclusief kompas.

Klanten zochten naar