Verzendingen

Binnenlandse verzendingen
Alle binnenlandse verzendingen van portofoonpartner.nl worden standaard door DHL uitgevoerd. DHL bezorgt doorgaans alle bestellingen de dag nadat deze bij ons afgehaald zijn. Een exacte levertijd kan door ons echter niet worden gegarandeerd. Wij zijn hierbij afhankelijk van onze vervoersdienst DHL.
Leveringen vinden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) plaats met uitzondering van feestdagen, en worden doorgaans altijd overdag bij u afgeleverd. Mocht u vermoeden op de vermelde bezorgdag verhindert te zijn en het pakket niet in ontvangst kunnen nemen? Dan kunt u uw bestelling ook op een ander afleveradres laten bezorgen.

 
Wat als ik niet thuis ben bij aflevering
Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling nogmaals bij u aangeboden. Dit gebeurt meestal de volgende dag. Indien u ook deze aflevering mist, dan zal de vervoerder in overleg met ons het pakket nogmaals aanbieden op het door u aangegeven afleveradres.


Kosten zendingen Nederland en België
Kosten met betrekking tot verzending van artikelen zijn afhankelijk van de wijze waarop u uw betaling verricht. Onderstaand treft u een overzicht van deze kosten.

Betaalmethode Prijs excl. btw    Prijs incl. btw (21%)   
IDEAL/Mr. Cash betaling      € 6,50         € 7,86
Overboeking per bank      € 6,50         € 7,86


Aankopen boven de € 750,- (excl. BTW) worden kosteloos door ons verzonden.


Volgen van uw bestelling. 


Wanneer uw bestelling het magazijn verlaat, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Deze e-mail wordt door ons verzonden vanuit het centrum van de vervoerder DHL waardoor wij u tevens kunnen voorzien van een tracking nummer van DHL. Met dit tracking nummer kunt u vervolgens uw zending volgen.