Motorola DP2600 digitale portofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF
Aanbieding

Motorola DP2600 digitale portofoon DMR MOTOTRBO VHF - UHF

€699,20 €520,00 Excl. btw
  • Levertijd:Voorraad, levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Motorola DP2600 digitale DMR portofoon MOTOTRBO met display en menupad, in zowel VHF als UHF uitvoering verkrijgbaar. Deze digitale portofoon kan ook uitstekend binnen bestaande analoge portofoon-netten worden geimplementeerd. Zodat u gefaseerd over ... ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Voorraad, levering binnen 2 tot 3 werkdagen
De Motorola DP2600 digitale DMR portofoon MOTOTRBO is een uitmuntende aanvulling op de MOTOTRBO DP-portofoon serie van Motorola.

De Motorola DP2600 digitale portofoon beschikt over een behuizing welke robuust is uitgevoerd en voldoet aan de IP55 classificering betreffende bescherming tegen stof en regen, waardoor het ideaal is voor gebruik buiten en in moeilijke omgevingen.

De MOTOTRBO DP2600 DMR portofoons zijn verkrijgbaar in zowel UHF als ook in VHF configuratie en beschikken over 128 gesprekskanalen met kanaal scan functie die er voor zorgt dat u nooit meer een oproep hoeft missen.

Met spraakgestuurd zenden (VOX) en intelligente audio welke automatisch de achtergrondruis compenseert, biedt deze Motorola digitale portofoon de meest optimale digitale audio kwaliteit en overeenkomstig gebruiksgemak.

De drie kleuren LED geeft de portofoongebruiker een directe visuele indicatie van de operationele status. Aan de 2 programmeerbare functietoetsen kunt u regelmatig gebruikte functies toewijzen.

Deze digitale MOTOTRBO portofoon beschikt ook over een snel en eenvoudig toe te passen groeps, individuele en allen -oproep mogelijkheden, PPT-ID (push to talk ID) en remote monitor en dit alles in een praktisch en compact design.

De portofoon is uitbreidbaar met apart aan te schaffen software licenties, waarmee de extra functies van de portofoon benut kunnen worden. De MOTOTRBO DP2600 digitale portofoon is voorzien van een enkelvoudige lader, dust cover, 2. Riemclip, antenne, batterij en documentatie.

En niet het minst belangrijke:
De DP2600 DMR digitale portofoon is ook analoog toepasbaar, dat wil zeggen:
Deze portofoons kunnen zowel bestaande analoge portofoonnetwerken worden geimplementeerd als ook in toekomstige digitale portofoon netwerken!

U kunt er uiteraard ook voor kiezen direct een geheel digitaal netwerk in te richten!
Of u nu dus kiest om nog even te wachten met een nieuwe digitale infrastructuur maar wel al op de toekomst voorbereid wilt zijn, is de MOTOTRBO oplossing van Motorola ideaal: U kunt er direct al gebruik van maken, in uw bestaande analoge netwerk.

De DP2600 is uitgerust met display en menu keypad.

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom