Motorola DP2400 digitale DMR portofoon MOTOTRBO VHF - UHF
Aanbieding

Motorola DP2400 digitale DMR portofoon MOTOTRBO VHF - UHF

€582,40 €440,00 Excl. btw
  • Levertijd:Voorraad, levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Motorola DP2400 digitale DMR portofoon MOTOTRBO in zowel VHF als UHF uitvoering verkrijgbaar. Deze portofoon kan uitstekend binnen bestaande analoge portofoon-netten worden geimplementeerd. Zodat u gefaseerd over kunt stappen op een geheel digitaal p... ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Motorola
  • Levertijd:Voorraad, levering binnen 2 tot 3 werkdagen
De Motorola DP2400 digitale portofoon MOTOTRBO DMR is een uitstekende aanvulling op de DP-serie portofoons.
De Motorola DP2400 portofoon is IP55 uitgevoerd.

Deze digitale Motorola portofoon is robuust en door deze IP55 classificering beschermd tegen stof en regen, waardoor het ideaal is voor gebruik buiten en in moeilijke omgevingen.

De MOTOTRBO DP2400 DMR portofoon is verkrijgbaar in zowel VHF als ook in UHF uitvoering en beschikt over 16 kanalen met een kanaal scan functie die er voor zorgt dat u nooit een oproep hoeft missen.

Met spraakgestuurd zenden (VOX) en de intelligente audio die automatisch achtergrondruis compenseert, biedt deze digitale portofoon, de beste digitale audio kwaliteit en gebruiksgemak.

De 3 kleuren LED geeft de portofoongebruiker een snelle visuele indicatie van de operationele status. Aan de 2 programmeerbare functietoetsen kunt u regelmatig benutte functies toewijzen.

Deze Motorola digitale portofoon beschikt ook over snelle en eenvoudig toepasbare groeps, individuele en allen -oproep mogelijkheden, PPT-ID (push to talk ID) en remote monitor in een functioneel en compact design.

De portofoon is uitbreidbaar met apart aan te schaffen software licenties welke extra functies omvatten. De MOTOTRBO DP2400 digitale portofoon is voorzien van een enkelvoudige lader, dust cover, 2. Riemclip, antenne, batterij en handleiding.

En niet het minst belangrijke:
Zowel de DP2400 als de DP2600 MOTOTRBO portofoon zijn beiden analoog toe te passen, dit wil zeggen: De Motorola DP2400 / DP2600 portofoons kunnen zowel in bestaande analoge portofoonnetwerken als in toekomstige digitale portofoon netwerken gebruikt worden!

U kunt er uiteraard ook voor kiezen direct een geheel digitaal netwerk in te richten!

Extra informatie en integratie van deze portofoon in een portofoon netwerk, ga naar Aecom