Professionele marifoons voor de recreatieve en professionele gebruiker

Professionele marifoons voor de recreatieve en professionele gebruiker

Portofoon Partner biedt u keuze uit diverse professionele marifoons. Belangrijke eigenschappen van een professionele marifoon zijn dat deze compact, eenvoudig te bedienen en waterdicht zijn. Daarnaast beschikken we ook over marifoons die blijft drijven. Wilt u een marifoon kopen, maar wenst u eerst advies over welke marifoon het beste in uw situatie past? Laat u adviseren door onze specialisten.
 

Marifoon aanbieding

Portofoon partner beschikt regelmatig over een marifoon aanbieding. Zo kunt u al snel genieten van een professionele marifoon tegen een gunstig tarief. Op het moment dat er een marifoon aanbieding geldt, wordt deze bij het betreffende artikel genoemd. Hebt u een specifieke bestelling? Dan informeren wij u graag of een marifoon aanbieding van toepassing is.
 

Marifoon portofoon

Een marifoon portofoon (ook wel maritieme portofoon genoemd) is een handheld marifoon oplossing welke als communicatiemiddel op vaarwegen wordt gebruikt. Met een marifoon kunt u communiceren met de sluismeester, de brugwachter en de havenmeester. Ook bij een onverhoopt ongeval kunt u andere schepen informeren. Voor het gebruiken van een marifoon portofoon gelden regels. Zo dien je te beschikken over een bedieningscertificaat en registratiebewijs.

Portofoon Partner ondersteunt u ook graag bij het aanvragen van een zendvergunning, codes en frequenties programmeren en graveren of laseren van uw marifoon portofoon. Deze extra service kunt u als optie aangeven tijdens het bestelproces.

Advies? Bel: 0111 40 62 20