Eukay EU-XSE15W-** 1 draad surveillance portofoon headset t.b.v. Motorola portofoons

Eukay EU-XSE15W-** 1 draad surveillance portofoon headset t.b.v. Motorola portofoons

€44,50 Excl. btw
  • Levertijd:
1-draads uitgevoerde surveillance portofoon headset met flexibele luchtgevoerde akoestische koppeling. Dit beveligingsoortje wordt ook omschreven als een Eartube type portofoonoortje.
Door ons geadviseerd en aangeboden als professionele, duurzame po... ...Meer informatie

Product omschrijving

Deze akoestisch gekoppelde 1 draads uitgevoerde portofoon headset wordt geleverd met zeer soepele luchtslang en 2 stuks reserve otoplastieken (3 maten S,M,L welke tevens los verkrijgbaar zijn).

Comfortabele surveillance headset waarvan de microfoon voorzien is van een reversclip en aan de zijkant gesitueerde PTT knop voor de spraakbediening.

De portofoon headset is zowel links als rechts draagbaar en is voorzien van een flexibel krulsnoer voor zowel de microfoon als het oortje. Met het siliconen oorstukje (EU-SPOP) verkrijgbaar in drie maatvoeringen beschikt u over een oortje met de perfecte pasvorm, welke de gehoor niet geheel afsluit. Zo kunnen omgevingsgeluiden ondanks het dragen van een luisterset uitstekend gelokaliseerd worden.

Deze professionele portofoon headset oplossingen zijn speciaal door ons geselecteerd als professionele portofoon headset oplossing voor de modellen portofoons uit de Motorola MOTOTRBO en C2000 portofoon range.

De portofoon headset is verkrijgbaar met uiteenlopende audio-accessoire connectoren voor Motorola, Motorola MOTOTRBO DMR en Motorola C2000/Tetra portofoons.

Tags